Έρχονται αυξήσεις στις τιμές των Canon, Nikon και Sony προϊόντων;


Έρχονται αυξήσεις στις τιμές των Canon, Nikon και Sony προϊόντων;

Θερμός Αύγουστος αναμένεται για τους φωτογράφους καθώς σύμφωνα με φήμες αναμένουμε αυξήσεις στις τιμές των Canon, Nikon και Sony προϊόντων.

H ιστοσελίδα MirrorlessRumors αναφέρει ότι μέσα στον Αύγουστο θα έχουμε αυξήσεις στις τιμές των Canon και Sony μηχανών και φακών αλλά και ανάλογες αυξήσεις στα αντίστοιχα προϊόντα της Nikon.
Μάλιστα η MirrorlessRumors δίνει και το ποσοστό των αυξήσεων, που θα φτάσει μέχρι και το 20%.

Ως πηγή τις ιστοσελίδας αναφέρονται καταστηματάρχες πώλησης φωτογραφικού εξοπλισμού σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και η αιτιολογία φαίνεται να είναι η ισχυροποίηση του Γιεν έναντι του Ευρώ.

Σύμφωνα με πηγές του pttlgr, από την ελληνική φωτογραφική αγορά, Canon και Sony φαίνεται να έχουν ενημερώσει για επικείμενες αυξήσεις, χωρίς όμως να έχει αναφερθεί το ποσοστό ή η χρονική στιγμή της εφαρμογής τους. Για τη Nikon, η οποία προέβηκε σε αυξήσεις τιμών ήδη μία φορά μέσα στο 2016 δεν έχουμε κάποια πληροφορία, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι οι φήμες που κυκλοφορούν είναι λάθος.

Μένει να περιμένουμε για να δούμε αν τελικά θα έχουμε αυξήσεις των τιμών των μηχανών και φακών των Canon, Nikon και Sony, υπενθυμίζοντας ότι ανάλογες φήμες έχουν επιβεβαιωθεί στο παρελθόν.

Μείνετε συντονισμένοι στο pttlgr για οποιαδήποτε νέα πληροφορία σχετικά με το θέμα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

MirrorlessRumors
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • #
    1

    Οι επαγγελματίες φωτογράφοι τα βγάζουν με την δουλειά τους τα φωτογραφικά είδη ,εμείς οι υπόλοιποι ερασιτέχνες θα την φάμε .

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!