Επίσημη ανακοίνωση της Nikon για την αύξηση των τιμών των φακών στην Ιαπωνία


Επίσημη ανακοίνωση της Nikon για την αύξηση των τιμών των φακών στην Ιαπωνία

Οι αυξήσεις στις τιμές των Nikon φακών, είναι της τάξης μέχρι 18% και σε αυτές τις αυξήσεις δεν περιλαμβάνονται φακοί που ανακοινώθηκαν πρόσφατα, όπως οι Nikkor AF-P 18-55mm F3.5-5.6G/VR, Nikkor 200-500mm F5.6E ED VR, the 24-70mm F2.8E ED VR και Nikkor 24mm F1.8G ED.

Επιπλέον στη λίστα περιλαμβάνονται και οι αυξήσεις για τα speedlight flashes της εταιρείας.

Η αιτιολόγηση των αυξήσεων αυτών είναι ότι αυξήθηκε σημαντικά το κόστος των πρώτων υλών, με τη Nikon να αναφέρει ότι απορρόφησε από μεριάς της το μέρος που μπορούσε.

Θα βρείτε την λίστα με τις τιμές των Nikon φακών για την Ιαπωνία εδώ.

Υπενθυμίζουμε ότι στην Ελλάδα οι τιμές αυξήθηκαν από 15% μέχρι 25%.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Lenses Nikon Nikon Lenses

Πηγή:

Nikon
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

2 σχόλια

  • #
    1

    Αυξηθηκαν οι τιμες από 15% εως 25% στους φακους ΝΙΚΟΝ και σε όλα τα μοντελα στην Ελλαδα. Ελα μου όμως που ολοι οι φακοι που ερχονται γραφουν Made in Vietnam kai oxi made in japan.AΝΤΕ Και να κοιτανε εκει στην ΝΙΚΟΝ πρωτα να δοκιμαζουν τα μοντελα τους και μετα να τα προωθουν στην αγορα γιατι ο κοσμος δεν είναι τοσο προβατα όπως πιστευουν. (Δαμκαλιδης).

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!