Η Canon ανοίγει τα δικά της καταστήματα, υποδεχτείτε τα Canon Experience Centers


Η Canon ανοίγει τα δικά της καταστήματα, υποδεχτείτε τα Canon Experience Centers

Από τον Καναδά θα αρχίσει η κίνηση της Canon να δημιουργήσει την δική της αλυσίδα καταστημάτων που σκοπό θα έχουν, όχι την πώληση των προϊόντων της, αλλά την επίδειξη τους στο κοινό.  Τα Canon Experience Centers θα δίνουν την δυνατότητα στους λάτρεις της φωτογραφίας να βλέπουν και να δοκιμάζουν τα κορυφαία προϊόντα της ιαπωνικής εταιρείας, ενώ εξειδικευμένο προσωπικό θα λύνει τυχόν απορίες και θα τους παραπέμπει σε καταστήματα λιανικής για την αγορά του εξοπλισμού τους.

Τα καταστήματα της Canon, στα πρότυπα των αντίστοιχων καταστημάτων της Apple και της Leica, θα είναι επιπλέον εξοπλισμένα με φωτογραφικό studio και χώρο σεμιναρίων και παρουσιάσεων καθώς και ειδικό χώρο για εκθέσεις φωτογραφίας.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε την υλοποίηση του project αλλά και πότε θα έρθουν τα Canon Experience Centers στην Ευρώπη.

via petapixel

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Leica Mac OS
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!