CASE Remote Air, o απόλυτος έλεγχος Nikon και Canon μηχανών στη παλάμη σου


CASE Remote Air, o απόλυτος έλεγχος Nikon και Canon μηχανών στη παλάμη σου

Το Case εξελίχτηκε και η νέα έκδοση του υπόσχεται περισσότερο και πιο αξιόπιστο έλεγχο, σε μέγεθος παλάμης.

Το Case είχε παρουσιαστεί το 2014, ως μία μικρή συσκευή για τον έλεγχο μίας DSLR των Canon, Nikon και Pentax και η νέα έκδοση με το όνομα CASE Remote Air, υπόσχεται καλύτερες λειτουργίες.

Και η νέα έκδοση συνδέεται σε οποιαδήποτε μηχανή των Canon και Nikon μέσω USB καλωδίου και δημιουργεί ένα WiFi hotspot, το οποίο δίνει την δυνατότητα στον φωτογράφο να ελέγχει τη μηχανή του μέσω WiFi, με το smartphone ή το tablet του.

CASE Remote Air-5

Ο φωτογράφος μπορεί να βλέπει από την οθόνη του smartphone του το κάδρο του (live view), μπορεί να αλλάξει τις ρυθμίσεις της μηχανής, να βγάλει HDR εικόνες ή να κάνει Time Lapse ή Bulb λήψεις, να κάνει focus stacking αλλά και να καταγράψει video. Επιπλέον μπορεί να μοιράζεται τις εικόνες του μέσω των κοινωνικών του δικτύων.

CASE-Remote-Air-2

CASE-Remote-Air-3

Οι δημιουργοί του CASE Remote Air εξασφάλισαν ότι η συσκευή τους είναι συμβατή με συσκευές που τρέχουν Android και iOS και Η/Υ με Windows και Mac OS.

CASE-Remote-Air

CASE-Remote-Air-1

Το CASE Remote Air έχει διαστάσεις 61 x 40.6 x 5 χιλιοστά και ζυγίζει μόλις 50 γραμμάρια, ενώ φορτίζει μέσω USB θύρας.

Το project έχει καταφέρει ήδη να εξασφαλίσει χρηματοδότηση μέσω της πλατφόρμας Indiegogo και μπορείτε να το προ-παραγγείλετε στη τιμή των 84 δολαρίων (η λιανική τιμή του θα είναι 199 δολάρια), από εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Indiegogo
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!