Η Casio παρουσιάζει τις Exilim EX-ZR700 και EX-ZR400


Η Casio παρουσιάζει τις Exilim EX-ZR700 και EX-ZR400

Δύο νέες μηχανές από την Casio ανακοινώθηκαν χτες στο Τόκυο.  Πρόκειται για τις Exilim EX-ZR700 και EX-ZR400.

H EX-ZR700 είναι εξοπλισμένη με φακό 18x ζουμ (25-450mm), CMOS αισθητήρα των 16,1 megapixel, επεξεργαστή εικόνας Exilim Engine HS 3 και οθόνη 3.0″ LCD ανάλυσης 920.000 dots.  Η μηχανή έχει προηγμένο σύστημα σταθεροποίησης στηριζόμενη στην τεχνολογία μετατόπισης φακού και υψηλή ταχύτητα λήψης.

H EX-ZR400 βασίζεται σε αισθητήρα BSI-CMOS των 16,1 megapixel και τον ίδιο επεξεργαστή εικόνας Exilim Engine HS 3 με την EX-ZR700.  Ο φακός αποδίδει 12,5x ζουμ (24-300mm) ενώ η Casio την έχει εξοπλίσει με πολύ ισχυρή μπαταρία αυτονομίας 515 λήψεων.

Περισσότερες λεπτομέρειες, τιμές και διαθεσιμότητα ίσως ανακοινωθούν αργότερα από την εταιρεία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Casio
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!