Christopher Wahl, ένας από τους καλύτερους Καναδούς φωτογράφους της εποχής μας


Christopher Wahl, ένας από τους καλύτερους Καναδούς φωτογράφους της εποχής μας

Christopher Wahl Ο Christopher Wahl θεωρείται ένας από τους καλύτερους φωτογράφους – πορτρετίστες της εποχής μας.  Ο Καναδός Christopher είναι η έμπνευση για πολλούς φωτογράφους στο χώρο.  Δεν σπούδασε ποτέ φωτογραφία αλλά είναι από τους ανθρώπους που ασχολούνται με τη φωτογραφία και λέμε “ότι το έχει”.  Έχει φωτογραφίσει τον Πάπα, την Βασίλισσα της Αγγλίας, τον Πρόεδρο των Η.Π.Α. και χιλιάδες άλλους διάσημους και μη, σε μία εικοσάχρονη καριέρα κατά τη διάρκεια της οποίας λέει ότι με τα βίας μπορεί να πει ότι έχει δημιουργήσει 10 καλές φωτογραφίες.  Έχει πολύ ενέργεια και ένα ιδιαίτερο τρόπο που δουλεύει βασισμένο στο χιούμορ του.

Η εκπομπή 16×9 του καναλιού Global News εισχωρεί στα άδυτα της φωτογραφικής αλλά και προσωπικής ζωής του Christopher και μας τον αποκαλύπτει.

via petapixel

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Documentary Great Photographers
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!