Το Clampod T1 είναι ένα νέο mount σε μορφή σφιγκτήρα για στερέωση καμερών και όχι μόνο


Το Clampod T1 είναι ένα νέο mount σε μορφή σφιγκτήρα για στερέωση καμερών και όχι μόνο

Ο σφιγκτήρας αυτός έχει τη δυνατότητα να προσαρμόζεται σταθερά σε επιφάνειες όπως τραπέζια, κλαδιά, skateboards, ποδήλατα και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Όταν βέβαια θέλετε απλά να το ακουμπήσετε σε μια επίπεδη επιφάνεια, η ειδική βάση του, το μετατρέπει σε ένα κοινό τρίποδο.

Το Clampod T1 έρχεται με μια κεφαλή ballhead στην οποία μπορεί να τοποθετηθεί εξοπλισμός μέχρι 3 κιλά, δίνεται όμως η δυνατότητα στο χρήστη να τοποθετήσει την κεφαλή της αρεσκείας του, φτάνοντας το μέγιστο βάρος που μπορεί να συγκρατήσει ο σφιγκτήρας, τα 40 κιλά.

Εκτός από φωτογραφικές μηχανές, στο Clampod T1 μπορούν να τοποθετηθούν flash, smartphones και tablets. Για την τοποθέτηση των δύο τελευταίων, είναι απαραίτητη η αγορά των ειδικών βάσεων σαν έξτρα αξεσουάρ.

Οι διαστάσεις του mount όταν είναι διπλωμένο είναι 17.3×3.1×15 εκατοστά, ενώ όταν ανοίγει οι διαστάσεις του είναι 12.5x9x16.4 εκατοστά. Το βάρος του είναι 200 γραμμάρια μαζί με την κεφαλή και είναι κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου.

Το Clampod T1 στοιχίζει περίπου 85 ευρώ και το πακέτο περιέχει το σφιγκτήρα, την κεφαλή, μία βάση για smartphone, μία βάση για χρήση ως τρίποδο και ένα πουγγί για τη μεταφορά του.

Θα το βρείτε εδώ.

takeway-t1-clampod-2

takeway-t1-clampod-3

takeway-t1-clampod-4

takeway-t1-clampod-5

takeway-t1-clampod-10

takeway-t1-clampod-6

takeway-t1-clampod-7

takeway-t1-clampod-9

takeway-t1-clampod-8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Takeway
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!