DxO Optics Pro 9.1 με βελτιωμένα χαρακτηριστικά


DxO Optics Pro 9.1 με βελτιωμένα χαρακτηριστικά

Η DxO Labs ανακοίνωσε τη νέα έκδοση του δημοφιλούς λογισμικού της για επεξεργασία εικόνας DxO Optics Pro, έκδοση 9.1, κατάλληλο για Windows και Mac Η/Υ.
Στο DxO Optics Pro 9.1 βελτιώθηκε η διαδικασία αποθορυβοποίησης με την τεχνολογία PRIME (Probabilistic Raw IMage Enhancement) ακόμα και σε υψηλά ISO και προστέθηκε υποστήριξη για τα Raw αρχεία 8 νέων φωτογραφικών μηχανών.
Οι νέες μηχανές που υποστηρίζονται είναι:
– Sony Alpha 7R (μόνο στην έκδοση Elite edition)
– Olympus OM-D E-M1 (μόνο στην έκδοση Elite edition)
– Nikon D5300
– Pentax K-500
– Canon PowerShot G16
– Canon PowerShot S120
– Panasonic Lumix GX-7
– Sony NEX-5T.
Επιπλέον ενσωματώθηκε το DxO FilmPack v4.5 ως plugin και προστέθηκε νέα επιλογή εξαγωγής εικόνων απευθείας στο Facebook.

Το DxO Optics Pro 9.1 διατίθεται σε 2 εκδόσεις:
– DxO Optics Pro 9 Standard Edition: 99 ευρώ αντί για 149 ευρώ
– DxO Optics Pro 9 Elite Edition: 199 ευρώ αντί για 299 ευρώ

Μπορείτε να το αγοράσετε εδώ ή να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε για μία περίοδο 30 ημερών τη δοκιμαστική του έκδοση από εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

DxO Labs DxO Optics Pro
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!