Και όμως ο Elmer Fudd ξεκίνησε ως φωτογράφος άγριας ζωής


Και όμως ο Elmer Fudd ξεκίνησε ως φωτογράφος άγριας ζωής

Ε λοιπόν από ότι φαίνεται ο Elmer Fudd ξεκίνησε ως φωτογράφος άγριας ζωής.

Στο επεισόδιο του 1939, Elmer’s Candid Camera, ο Elmer Fudd εμφανίζεται να διαβάσει ένα βιβλίο για το πως να βγάζει κάποιος φωτογραφίες άγριας ζωής και στη συνέχεια προσπαθεί με την κάμερα του να βγάλει φωτογραφίες τον Bugs Bunny και άλλα άγρια ζώα.

Ο Bugs Bunny αναλαμβάνει να παρέμβει ώστε ο καημένος Elmer να μην καταφέρει να βγάλει ούτε ένα καρέ.

Φαίνεται ότι ο Elmer δεν είχε καθόλου υπομονή αφού γρήγορα την μηχανή αντικατέστησε το όπλο.


(Ep. 04) – Elmer's Candid Camera από tranghuyen0213

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

ThePhoblographer
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!