Η Hasselblad ανοίγει το πρώτο εξειδικευμένο κατάστημα της


Η Hasselblad ανοίγει το πρώτο εξειδικευμένο κατάστημα της

Στις 14 Σεπτεμβρίου θα κάνει τα εγκαίνια του το πρώτο κατάστημα της Hasselblad. Το πρώτο Hasselblad Store θα βρίσκεται δίπλα στα γραφεία της εταιρείας στο Τόκιο και είναι η πρώτη προσπάθεια της Hasselblad να κάνει απευθείας πωλήσεις στο κοινό.
Στις προθήκες του καταστήματος θα υπάρχουν όλα τα τελευταία φωτογραφικά προϊόντα της εταιρείας, ανάμεσα στα οποία και η νέα ναυαρχίδα Hasselblad H5D, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και έκθεση με φωτογραφίες του διάσημου φωτογράφου Norman Parkinson.
Ο πρόεδρος της Hasselblad στην Ιαπωνία, William Penrice, δήλωσε σχετικά:
“Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με το αυξανόμενο ενδιαφέρον για τα προϊόντα μας στην Ιαπωνία και αυτό το νέο κατάστημα, μας βοηθάει να εκπληρώσουμε την υπόσχεση μας, η οποία είναι να προσφέρουμε σε όλους τους φίλους μας την ευκαιρία να αποκτήσουν κάποια από τις εκπληκτικές μας κάμερες. Οι ειδικά σχεδιασμένες εγκαταστάσεις μας στο Τόκιο, περιλαμβάνουν ένα στούντιο φωτογραφίας, μία gallery, και ένα δημιουργικό χώρο για φωτογράφους. Επίσης εκθέτουμε σε ένα μοναδικό χώρο τα ιστορικά προϊόντα της εταιρείας, όπως για παράδειγμα το Σύστημα V και τις κάμερες για το διάστημα, αγαπημένες των Αμερικανών αστροναυτών.”
Ο κ.Penrice πρόσθεσε: “Αυτή είναι η πρώτη φορά στην ιστορία μας που παρέχουμε απευθείας πωλήσεις σε κατάστημα, σε αντίθεση με την κλασική πολιτική πώλησης μέσω συνεργατών, διανομέων και αντιπροσώπων. Για αυτό η ομάδα μας στο Τόκιο αποτελείται από ειδικούς με μεγάλη εμπειρία στον χώρο των πωλήσεων. Η δημιουργία αυτού του καταστήματος είναι μία νέα πρόκληση για την εταιρεία και είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι για το μέλλον του. Θέλουμε, όσοι επιθυμούν, να το επισκέπτονται όχι μόνο για να ρίξουν μια ματιά στα τελευταία μας προϊόντα αλλά για να δουν και την ιστορία και κληρονομιά μας.”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Hasselblad

Πηγή:

photographyblog
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!