Ιπτάμενη Sony NEX-FS100UK δίνει εκπληκτικά πλάνα


Ιπτάμενη Sony NEX-FS100UK δίνει εκπληκτικά πλάνα

Οι ιπτάμενες συσκευές που δέχονται φωτογραφικές μηχανές ή videocameras και με τηλεχειρισμό μπορούν να δώσουν μοναδικά πλάνα από ψηλά, ονομάζονται drones.  Οι δυνατότητες είναι πάρα πολλές και οι εφαρμογές χρήσης ακόμα περισσότερες. Ήδη οι αρχές σε πολλές χώρες πονοκεφαλιάζουν σχετικά με τα ιπτάμενα αυτά ρομπότ – ελικόπτερα, τα οποία υπό συνθήκες μπορεί να προκαλέσουν ατυχήματα και να θέσουν ανθρώπινες ζωές σε κίνδυνο.  Για αυτό άλλωστε σε πολλές χώρες χρειάζεται άδεια για την χρήση τους.  Παρόλα αυτά, τα drones κερδίζουν όλο και παραπάνω έδαφος στην προτίμηση του φωτογραφικού κοινού και όπως θα δείτε στο παρακάτω video η χρήση τους δίνει μοναδικά πλάνα που κόβουν την ανάσα.  Οι λήψεις έγιναν από την ομάδα SkySightRC με την χρήση της Sony NEX-FS100UK.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

drones
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!