Η Fujifilm σας βοηθάει να αποκτήσετε τον δικό σας πίνακα του Van Gogh


Η Fujifilm σας βοηθάει να αποκτήσετε τον δικό σας πίνακα του Van Gogh

Η Fujifilm προχώρησε σε μία πρωτοποριακή κίνηση και σε αποκλειστική συνεργασία με το Μουσείο Van Gogh στο Άμστερνταμ, σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε τον δικό σας πίνακα του μεγάλου ζωγράφου.
Η ιαπωνική εταιρεία, μετά από επτά χρόνια έρευνας, κατάφερε να αναπτύξει ένα σύστημα 3D σκαναρίσματος και εκτύπωσης, ώστε να μπορεί να αντιγράφει τέλεια, έργα τέχνης, τα οποία θα μπορούν να πωληθούν στο παγκόσμιο κοινό.
Το σύστημα με την ονομασία Reliefography, αναπτύχθηκε από τη Fujifilm στο Βέλγιο και είναι έτοιμο προς χρήση. Με την τεχνική “Relievos”, λόγω της πολυπλοκότητας της διαδικασίας, μπορούν να παραχθούν καθημερινά μόλις 3 αντίγραφα ενός έργου. Φυσικά τα αντίγραφα μπορούν να αναγνωριστούν από ειδικούς τέχνης, αλλά θεωρούνται άψογες αντιγραφές.
Ο διευθυντής πωλήσεων της Fujifilm Βελγίου δήλωσε “Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα εργαστούμε με το Μουσείο Van Gogh σε αυτό το συναρπαστικό project. Το αποτέλεσμα της συνεργασίας μας είναι μία υψηλής ποιότητας αναπαράσταση και ελπίζουμε η αγορά να ανταποκριθεί θετικά σε αυτό το μοναδικό προϊόν” (We are very excited to work together with the Van Gogh Museum on this fascinating project.The result of our joined efforts is a very high quality reproduction and we hope the market will respond very positively to this unique product.)
Μέχρι στιγμής 5 έργα του Van Gogh έχουν αντιγραφεί με επιτυχία. Κάθε αντίγραφο θα εκτυπωθεί σε 260 αντίγραφα και κάθε αντίγραφο θα κοστίζει 34.000 δολάρια, ενώ αρχικά θα πωλούνται στην αγορά του Χονγκ Κονγκ. Αν σκεφτούμε ότι original έργα του Van Gogh έχουν πωληθεί έως και 40 εκατομμύρια δολάρια η τιμή δεν φαίνεται υπερβολική.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Fujifilm

Πηγή:

petapixel
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!