Fujifilm XM-FL, νέος φακός με ενσωματωμένα φίλτρα


Fujifilm XM-FL, νέος φακός με ενσωματωμένα φίλτρα

Ο Fujifilm XM-FL έχει σταθερό εστιακό μήκος 24mm και το διάφραγμα του είναι f/8, ενώ προσφέρει μόνο manual εστίαση. Διαθέτει 3 ενσωματωμένα φίλτρα που επιλέγονται με ειδικό διακόπτη που υπάρχει στο πλαϊνό μέρος του. Το ένα φίλτρο είναι προστατευτικό, το δεύτερο είναι Cross type και το τρίτο είναι Soft για πιο μαλακό αποτέλεσμα. Επιπλέον έχει και κάλυμμα για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως καπάκι σώματος.

Η ελάχιστη απόσταση εστίασης του Fujifilm XM-FL είναι το ένα μέτρο, ενώ λόγω του ότι δεν επικοινωνεί ηλεκτρονικά με την μηχανή δεν προσφέρει καταγραφή των EXIF δεδομένων για τις εικόνες που γίνονται με την βοήθεια του.

Ο Fujifilm XM-FL έχει πάχος 21 χιλιοστών και βάρος μόλις 32 γραμμαρίων.

Αναμένεται να κυκλοφορήσει αρχικά στην Ιαπωνία, σε μαύρο ή ασημί χρώμα, στην τιμή των 11.900 Γιέν (περίπου 90 ευρώ).

Fujifilm XM-FL-2

Fujifilm XM-FL

Fujifilm XM-FL-1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Fujifilm
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!