FUJINON TELECONVERTER XF1.4X TC WR, νέος αδιάβροχος τηλεμετατροπέας


FUJINON TELECONVERTER XF1.4X TC WR, νέος αδιάβροχος τηλεμετατροπέας

O FUJINON TELECONVERTER XF1.4X TC WR είναι αδιάβροχος (λειτουργεί μέχρι -10℃) και πολλαπλασιάζει το εστιακό μήκος του φακού που κουμπώνεται πάνω του κατά 1.4x. Αυτό φυσικά γίνεται με τον φακό να χάνει 1 stop από το μέγιστο διάφραγμα στο οποίο μπορεί να ρυθμιστεί.

Ο νέο τηλεμετατροπέας είναι κατασκευασμένος από 7 οπτικά στοιχεία σε 3 groups. Με τη χρήση του η ταχύτητα αυτόματης εστίασης παραμένει αμετάβλητη.

Ο FUJINON TELECONVERTER XF1.4X TC WR έχει μήκος 1.5 εκατοστό και ζυγίζει 130 γραμμάρια.

Είναι συμβατός με τον τηλεφακό FUJINON XF50-140mmF2.8 R LM OIS WR και αναμένεται να είναι διαθέσιμος τον Δεκέμβριο στην τιμή των 450 δολαρίων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση στις 29 Οκτωβρίου θα έχουμε νέο Firmware για τις μηχανές του συστήματος, ώστε να εξασφαλιστεί η συμβατότητα με τον νέο τηλεμετατροπέα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Fujifilm
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!