Dubblefilm: Δύο νέα έγχρωμα film με πολύ ιδιαίτερο αποτέλεσμα

Η Kono (την είχαμε δει να βγάζει film με ISO 6 το 2015) σε συνεργασία με την Dubble παρουσιάζει δύο νέα film.

Πρόκειται για τα Dubblefilm Moonstruck και Dubblefilm Sunstroke, τα οποία έχουν 24 στάσεις και βασίζονται σε films της Kodak.

Το ιδιαίτερο στην περίπτωση των δύο νέων films είναι το αποτέλεσμα.

Το Dubblefilm Sunstroke παράγει φωτογραφίες που έχουν σε διάφορα σημεία light leaks, δηλαδή εμφανίζουν το αποτέλεσμα που έχουμε όταν μία μηχανή δεν έχει καλό κλείσιμο και το φως εισχωρεί πέφτοντας στο φιλμ.

Από την άλλη το Dubblefilm Moonstruck έχει ένα πολύ ιδιαίτερο τόνο χρωμάτων, με το αποτέλεσμα να αλλάζει τυχαία, παράγοντας μοναδικά αποτελέσματα.

Τα δύο νέα film κοστίζουν 12 ευρώ το κάθε ένα και μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!