HACKxTACK και δεν θα χάσετε ποτέ ξανά το καπάκι του φακού σας


HACKxTACK και δεν θα χάσετε ποτέ ξανά το καπάκι του φακού σας

Το νέο σύστημα ονομάζεται HACKxTACK και λειτουργεί πολύ απλά με την βοήθεια μαγνητών.

Ένα μεταλλικό εξάρτημα κολλάει στο εμπρός μέρος του καπακιού του φακού σας και ένα ειδικό εξάρτημα τοποθετείται στο λουρί της μηχανής σας ή όπου αλλού θέλετε.
Έτσι όταν βγάζετε το καπάκι του φακού σας δεν έχετε παρά να το τοποθετήσετε στο HACKxTACK, στο οποίο κολλάει με ασφάλεια.
Οι μαγνήτες που διαθέτει το HACKxTACK είναι φιλικοί προς τις ηλεκτρονικές συσκευές ώστε να μην δημιουργούν παρεμβολές.

Το HACKxTACK θα κοστίζει κοντά στα 30 δολάρια όταν κυκλοφορήσει τον Αύγουστο του 2014, ενώ εσείς μπορείτε ήδη να προ-παραγγείλετε το δικό σας μέσω της σελίδας του HACKxTACK στην πλατφόρμα Kickstarter εδώ.

HACKxTACK-5

HACKxTACK

HACKxTACK

HACKxTACK-3

HACKxTACK-1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Kickstarter
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!