Με το HDR EXPOSE 3 μπορείτε να δημιουργήσετε HDR εικόνες ακόμα και χωρίς τρίποδο


Με το HDR EXPOSE 3 μπορείτε να δημιουργήσετε HDR εικόνες ακόμα και χωρίς τρίποδο

Η εταιρεία unified color έχει αναπτύξει το HDR EXPOSE 3, ένα λογισμικό για την δημιουργία HDR εικόνων, η νέα έκδοση του οποίου υπόσχεται HDR εικόνες από φωτογραφίες τραβηγμένες στο χέρι ή εικόνες που περιλαμβάνουν αντικείμενα εν κίνηση.
Όπως γνωρίζουμε για την δημιουργία μίας HDR φωτογραφίας πρέπει να τραβήξουμε πολλές λήψεις του ίδιου κάδρου με διαφορετική έκθεση η κάθε μία. Με αυτό τον τρόπο προσπαθούμε να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για όλες τις περιοχές του κάδρου, για να δημιουργήσουμε την τελική εικόνα, στην οποία το δυναμικό εύρος εκτείνεται πέρα των δυνατοτήτων της μηχανής μας. Για να έχουμε όμως σωστή “ένωση” των φωτογραφιών θα πρέπει οι λήψεις μας να έχουν γίνει με τρίποδο ώστε να εξαλειφθεί το λεγόμενο ghosting, ενώ η καταγραφή ενός κινούμενου αντικειμένου στην τελική εικόνα είναι σχεδόν αδύνατη.
Η νέα έκδοση του HDR EXPOSE 3 λειτουργεί με νέους αλγόριθμους, οι οποίοι επιτρέπουν την λήψη των φωτογραφιών μας στο χέρι ή ακόμα και την λήψη εικόνων στις οποίες εμφανίζεται κινούμενο αντικείμενο και τη δημιουργία μίας τελικής HDR εικόνας χωρίς την ύπαρξη ghosting.

To HDR EXPOSE 3 κοστίζει 119$ ως standalone πρόγραμμα και μπορείτε να το αγοράσετε εδώ.
Σε περίπτωση που θέλετε να το αποκτήσετε για μία δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών, πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!