Η Holga γίνεται ψηφιακή με την βοήθεια της Kickstarter


Η Holga γίνεται ψηφιακή με την βοήθεια της Kickstarter

Έχοντας ήδη εξασφαλίσει (και με 44 ημέρες ακόμα για να κλείσει το project) το διπλάσιο ποσό που ζήτησε για να βγει στη παραγωγή μέσω της πλατφόρμας Kickstarter, η Holga Digital προσφέρεται στην προνομιακή τιμή των 75 δολαρίων και αναμένεται να είναι διαθέσιμη τον Δεκέμβριο του 2015.

Η Holga Digital είναι μία ψηφιακή μηχανή που αντιγράφει το ύφος των φωτογραφιών της φιλμάτης Holga που πρωτοκυκλοφόρησε τη δεκαετία του ’80, ενώ δέχεται με ειδικό adapter και τους φακούς του παρελθόντος.

Χωρίς οθόνη και με ανάλυση 8 megapixels και αισθητήρα μεγέθους 1/3.2″, τεχνολογίας CMOS, η ψηφιακή Holga έχει φακό ο οποίος διαθέτει δύο ρυθμίσεις διαφράγματος f/2.8 και f/8.
Η Holga Digital διαθέτει την δυνατότητα λήψης κάδρου 4:3 ή 1:1, ενώ έχει υποδοχή τριποδιού και hot-shoe. Οι φωτογραφίες της αποθηκεύονται σε SD κάρτα μνήμης, ενώ υποστηρίζονται και ασύρματες κάρτες μνήμης.

Επιπλέον η Holga Digital διαθέτει λειτουργία Bulb και υποδοχή USB, ενώ λειτουργεί με AA μπαταρίες.

Η νέα ψηφιακή Holga θα κυκλοφορήσει σε 4 χρώματα, ροζ, μαύρο, λευκό και μία πολύχρωμη έκδοση.

Για να την προ-παραγγείλετε μέσω της Kickstarter πατήστε εδώ.

holga-digital-2

holga-digital-7

holga-digital-3

holga-digital-4

holga-digital-5

holga-digital-6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Holga Holga Digital

Πηγή:

Kickstarter
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • #
    1

    Απλά δεν βρίσκω νόημα! Το ίδιο πράγμα κάνει το κινητό με κάποιο φίλτρο! Εντάξει να είναι αναλογική βοηθάει να παραμείνει ζωντανό το φιλμ αλλά ψηφιακή κανένα νόημα εκτός από την hipsterια!!!!

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!