DxO Mark: Το Huawei Mate 10 Pro έχει φοβερή κάμερα, πιάνει την δεύτερη θέση της κατάταξης


DxO Mark: Το Huawei Mate 10 Pro έχει φοβερή κάμερα, πιάνει την δεύτερη θέση της κατάταξης

Η DxOMark τέσταρε το νέο Huawei Mate 10 Pro και η κάμερα του από ότι λέει είναι εξαιρετική, ειδικά στη λήψη φωτογραφιών.

Η νέα κινεζική ναυαρχίδα διαθέτει διπλή Leica κάμερα που συνδυάζει ένα έγχρωμο αισθητήρα ανάλυσης 12 megapixels και ένα μονοχρωματικό αισθητήρα ανάλυσης 20 megapixels και η οποία φαίνεται ότι κάνει πολύ καλή δουλειά.

Στη λήψη φωτογραφίας το νέο Huawei Mate 10 Pro συγκέντρωσε 100 πόντους, πιάνοντας κορυφή και ισοφαρίζοντας τη μεγαλύτερη βαθμολογία στην κατηγορία, πλάι στο Samsung Galaxy Note 8.

Όπως αναφέρει η DxOMark τα κύρια δυνατά του σημεία είναι η εξαιρετική φωτομέτρηση σε εσωτερικό χώρο, η πολύ καλή λήψη πορτρέτων στη λειτουργία Aperture, παράγοντας ελκυστικό bokeh και η φοβερή απόδοση του συστήματος αυτόματης εστίασης. Επιπλέον συμπεριφέρεται πολύ καλά στα υψηλά ISO με χαμηλό ψηφιακό θόρυβο, και διατηρεί πολύ καλά τις λεπτομέρειες στο zoom 2x.

Στο video η βαθμολογία του είναι 91, με δυνατή συνεχή αυτόματη εστίαση και χαμηλό θόρυβο στα υψηλά ISO.

To Huawei Mate 10 Pro βρίσκεται στη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης στην λίστα της DxOMark των smartphone όσο αφορά την κάμερα του, πάνω από τα Apple iPhone 8 Plus και Samsung Galaxy Note 8 κατά 3 μονάδες και μόλις μία μονάδα κάτω από τον βασιλιά Google Pixel 2.

Διαβάστε το αναλυτικό review της DxOMark για το Huawei Mate 10 Pro εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!