Το Huawei P11 θα έχει τριπλή κάμερα με ανάλυση 40 megapixels;


Το Huawei P11 θα έχει τριπλή κάμερα με ανάλυση 40 megapixels;

Η συνεργασία της κινεζικής Huawei με την Leica δεν είναι τυχαία, όπως δεν είναι τυχαίο ότι ο το Huawei Mate 10 Pro είναι στις κορυφαίες θέσεις της λίστας της DxOMark.

Φυσικά η Huawei είναι από τις πρώτες εταιρείες που υιοθέτησαν την χρήση διπλής κάμερας στα smartphone της, με το νέο Huawei Mate 10 Pro να έχει μία κάμερα με RGB αισθητήρα, ανάλυσης 12 megapixels και μία κάμερα με μονοχρωματικό αισθητήρα στα 20 megapixels.

Οι πρώτες φήμες για το επόμενο κορυφαίο smartphone της Huawei, το Huawei P11 αναφέρουν ότι θα έχουμε τριπλή κάμερα και ότι η ανάλυση θα εκτοξευτεί στα 40 megapixels, ενώ θα έχουμε και δυνατό 5x υβριδικό zoom (με την μπροστά κάμερα να πιάνει τα 24 megapixels).

Φυσικά όλα αυτά θα γίνουν σε συνεργασία με τη Leica και οι φήμες λένε ότι το νέο setup θα “μαζεύει” 100% περισσότερο φως από το προηγούμενο μοντέλο.

Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν οι φήμες κάτι που θα γίνει μέσα στο 2018.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!