Huawei P9, η κάμερα είναι κινέζικης κατασκευής και όχι της Leica;


Huawei P9, η κάμερα είναι κινέζικης κατασκευής και όχι της Leica;

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η διπλή κάμερα του Huawei P9 (και P9 Plus) έχει κατασκευαστεί από την κινεζική Sunny Optical Technology, κατασκευή που έχει εγκριθεί από τη Leica.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα GMSArena είναι η πρώτη φορά που η Leica συνεργάζεται με μία Κινεζική εταιρεία κατασκευής εξοπλισμού για άλλες εταιρείες.

Στη διάδοση της συγκεκριμένης είδησης η Huawei εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση. Σε αυτή αναφέρει ότι τα P9 και P9 Plus είναι κατασκευασμένα με συνεργασία των Huawei και Leica. Τονίζεται ότι πρόκειται για την πρώτη συνεργασία των δύο εταιρειών μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας τους και ότι η γερμανική εταιρεία συμμετείχε ενεργά στην δημιουργία των δύο νέων smartphones.
Επιπλέον αναφέρεται ότι υπήρξε σημαντική τεχνολογική συνεργασία μεταξύ των Huawei και Leica σε πολλά σημεία που αφορούν την κάμερα, την επεξεργασία των εικόνων και την βελτιστοποίηση τους αλλά και την μηχανική κατασκευή των καμερών και του περιβάλλοντος εργασίας του χρήστη.
Η ανακοίνωση κλείνει αναφέροντας ότι και τα δύο smartphones έχουν λάβει την έγκριση της Leica, βάση των υψηλότερων στάνταρτ στην ποιότητα εικόνας.

Θα επηρεάσει η συγκεκριμένη πληροφορία την πιθανή σκέψη σας για αγορά του Huawei P9;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

GMSArena
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

3 σχόλια

  • #
    1

    Από την αρχή της ανακοίνωσης της συνεργασίας, ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα συμμετείχε και στην κατασκευή η Leica, πλην της παροχή σχεδίων και λογισμικού, οπότε μια τέτοια είδηση καθόλου δεν θα με αποτρέψει από την αγορά της συγκεκριμένης συσκευής.

    Ίσα ίσα που η παρουσία του ονόματος Leica με “τραβάει”.

    Εξάλλου, ας μην ξεχνάμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Leica βάζει μόνο το όνομα…
    Οι rebranded compacts κατασκευής Panasonic στις οποίες μόνο και μόνο για να αλλάξει το αυτοκόλλητο Lumix με D-Lux τριπλασιάζεται η τιμή ας πούμε δεν απέτρεψε μερικούς – αρκετούς να “τσιμπήσουν”…

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ιωαννίδης Λεωνίδας | 21 Απριλίου 2016 στις 12:40

    Ααααχ, πολύ το χάρηκα!

  • #
    1

    Οι συνεργασιες ειτε αφορα κινητα τηλεφωνα ,ειτε αφορα αυτοκίνητα και άλλες, το 80% από αυτές παραγουν ασχημα αποτελέσματα και αν ημουν επιεικης θα ελεγα ουτε καλύτερα ουτε χειροτερα. Τωρα μπορει η συνεργασια Leica-Huawei να ανηκει στο 20%? Μπορει και στο 80? Το αποτέλεσμα της καμερας της Huawei p9 είναι πολύ καλο,η αληθεια να λεγεται. Αλλα το να χρησιμοποιης ξενη φωτογραφια για διαφημιση του προιοντος σου ,αλλα και να διαφημίζεις οτι εχεις διπλες καμερες της LeicaΙλαθος)χωρις να αποσαφηνίσεις τον κατασκευαστη.Αυτο εγω το λαμβανω υπ”οψιν μου στην αγορα ενός προιοντος.Συμπαθω την Huawei γιατι είναι καλη εταιρεια και ανερχομενη δυναμη αλλα την παρακαλω στο παιχνιδι του ανταγωνισμου, μην ακολουθησει ασχημες τακτικες(reviews κ.α) αλλων μεγαλων εταιρειων.

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!