ID Photos Pro 6, όλες οι φωτογραφίες εγγράφων σε ένα πρόγραμμα


ID Photos Pro 6, όλες οι φωτογραφίες εγγράφων σε ένα πρόγραμμα

IdPhotos LogoΔουλεύοντας χρόνια σε φωτογραφείο, ένα από τα βασικά προβλήματα που συχνά αντιμετώπιζα ήταν οι φωτογραφίες ταυτότητας, διαβατηρίων και βίζας.  Η αλήθεια είναι ότι κάθε κράτος έχει τις δικές του προδιαγραφές για τα χαρτιά των πολιτών του και πολύ λίγα κράτη είναι ευθυγραμμισμένα μεταξύ τους, όπως π.χ. μερικά κράτη της Ε.Ε. στη περίπτωση του διαβατηρίου. 

Την λύση έρχεται να δώσει το λογισμικό ID Photos Pro 6 (διαθέσιμο μόνο για Windows 7 και 8).  Κατασκευασμένο για να διευκολύνει τους επαγγελματίες φωτογράφους όχι μόνο έχει στη βάση δεδομένων του τις σωστές προδιαγραφές για τις φωτογραφίες που χρειάζεται ένας πολίτης ανάλογα την υπηκοότητα του (περιλαμβάνει πάνω από 50 χώρες και ανάμεσα τους την Ελλάδα και τις γειτονικές της χώρες), αλλά με εξελιγμένους αλγόριθμους μπορεί αυτόματα να βρει το κεφάλι, το πρόσωπο, τα μάτια, τα αυτιά, τη μύτη, το πηγούνι και αυτόματα να προσαρμόσει την φωτογραφία ώστε να ταιριάζει απόλυτα στην απαιτούμενη κάθε φορά φωτογραφία.

Πρόκειται για ένα εργαλείο που θα σας λύσει τα χέρια.

Κοστίζει 199€ και μπορείτε να το αγοράσετε εδώ.  Πραγματικά νομίζω ότι αξίζει κάθε ευρώ.  Σε περίπτωση που απλά θέλετε να το δοκιμάσετε υπάρχει και trial έκδοση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!