Ilford Multigrade FB Classic, νέα φωτογραφικά χαρτιά για εμφάνιση Α/Μ φιλμ


Ilford Multigrade FB Classic, νέα φωτογραφικά χαρτιά για εμφάνιση Α/Μ φιλμ

Η βρεταννική Ilford Photo ανακοίνωσε νέα σειρά φωτογραφικών χαρτιών Baryta Fibre Base (για εμφάνιση σε σκοτεινό θάλαμο).
Τα νέα χαρτιά είναι βελτιωμένη έκδοση των Multigrade FB και θα έχουν την ονομασία Ilford Multigrade FB Classic, ενώ θα διατίθενται σε γυαλιστερή και ματ επιφάνεια.
Παράλληλα προστίθεται το νέο χαρτί Ilford Multigrade FB Cooltone, το οποίο συμπληρώνει την κυκλοφορία του πετυχημένου Multigrade FB Warmtone (το οποίο θα συνεχίζει να κυκλοφορεί ως έχει).

Τα νέα χαρτιά θα είναι διαθέσιμα σε Μ.Βρετανία, Η.Π.Α. και Καναδά από τα μέσα Δεκεμβρίου του 2013 και στην Ευρώπη από τα τέλη Μαρτίου του 2014, σε τιμές που δεν ανακοινώθηκαν.

Σε περίπτωση που χρησιμοποιείται τα χαρτιά Ilford Multigrade IV FB θα πρέπει να φροντίσετε να επικοινωνήσετε με τον τοπικό προμηθευτή σας και να παραγγείλετε τις ποσότητες που χρειάζεστε μέχρι το τέλος του έτους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Film photography

Πηγή:

Ilford
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!