Η Image Witness ερευνά αν κάποιος χρησιμοποιεί τις φωτογραφίες σας στο διαδίκτυο χωρίς την άδεια σας


Η Image Witness ερευνά αν κάποιος χρησιμοποιεί τις φωτογραφίες σας στο διαδίκτυο χωρίς την άδεια σας

Ως φωτογράφοι ανεβάζουμε καθημερινά πολλές φωτογραφίες μας, είτε στη προσωπική μας ιστοσελίδα, είτε σε άλλες ιστοσελίδες όπως το flickr .
Επίσης ως επαγγελματίες φωτογράφοι πουλάμε τις φωτογραφίες μας σε πελάτες μας, χωρίς όμως να είμαστε πάντα σίγουροι για το αν θα χρησιμοποιηθούν βάση της συμφωνίας που έχουμε κάνει.
Η ιστοσελίδα Image Witness του Matt Johnson, έρχεται να μας δώσει λύση σε αυτό τον μεγάλο προβληματισμό. Ανεβάζοντας μία οποιαδήποτε εικόνα μας σε χαμηλή ανάλυση, μπορούμε κάθε μήνα να παίρνουμε μία αναφορά για το αν η φωτογραφία μας χρησιμοποιείται κάπου στο διαδίκτυο και που. Η χρήση της υπηρεσίας γίνεται με μηνιαία καταβολή ενός συγκεκριμένου χρηματικού ποσού. Το χρηματικό αυτό ποσό ποικίλλει ανάλογα με τον αριθμό των φωτογραφιών για τις οποίες θέλουμε να έχουμε ενημέρωση, ξεκινώντας από τα 15$ το μήνα για 250 φωτογραφίες και φτάνοντας τα 100$ το μήνα για 10.000 φωτογραφίες.
Σε περίπτωση που απλά θέλετε να δοκιμάσετε την υπηρεσία που προσφέρει η ιστοσελίδα Image Witness και να δείτε την αποτελεσματικότητα της, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα δωρεάν λογαριασμό για την παρακολούθηση 5 φωτογραφιών εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Photo Copyright

Πηγή:

pmanewsline
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!