Instagram: Άλλαξε ο τρόπος παρουσίασης του feed


Instagram: Άλλαξε ο τρόπος παρουσίασης του feed

Από τον Μάρτιο το Instagram είχε ανακοινώσει ότι θα αλλάξει ο τρόπος που εμφανίζονται τα post στο feed των χρηστών.

To Instagram βάσισε την αλλαγή στη διαπίστωση ότι οι χρήστες χάνουν το 70% των εικόνων/videos που εμφανίζονται στο feed τους, μη βλέποντας έτσι μεγάλο αριθμό δημοσιεύσεων που τους ενδιαφέρουν.

Τώρα ο νέος τρόπος τροφοδοσίας του feed με νέα post έχει ξεκινήσει για όλους και θα δείτε να εμφανίζονται πρώτα οι εικόνες/videos βάση όσων σας ενδιαφέρουν περισσότερο και της σχέσης που έχει ο κάθε χρήστης με το πρόσωπο που κάνει την κοινοποίηση, κάτι που θα γίνεται βάση ειδικών αλγορίθμων.

Όπως με κάθε αλλαγή σε κάποιο κοινωνικό δίκτυο και στην περίπτωση του Instagram έχουμε πολλές αντιδράσεις, που φτάνουν μέχρι την online διαμαρτυρία που έχουν υπογράψει πάνω από 160.000 άτομα (αλήθεια πότε θα μάθουμε να δεχόμαστε τις αλλαγές και ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τις εταιρείες να κάνουν αυτό που θέλουμε εμείς;) για την διατήρηση του παλιού τρόπου παρουσίασης των posts στο feed.

Τι έχετε να πείτε για την νέα αλλαγή στο Instagram;

Συμφωνείτε με την αλλαγή στο feed του Instagram;

View Results

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Instagram Software Updates

Πηγή:

Instagram
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!