Iridient Developer 2.4, αναβάθμιση για το λογισμικό επεξεργασίας RAW αρχείων για Mac


Iridient Developer 2.4, αναβάθμιση για το λογισμικό επεξεργασίας RAW αρχείων για Mac

Υποστηρίζει τα RAW αρχεία 550 φωτογραφικών μηχανών και παρέχει όλα τα εργαλεία για την επεξεργασία τους.

Η νέα έκδοση 2.4 προσθέτει υποστήριξη για τα RAW αρχεία των Canon G1 X Mark II, Canon EOS 1200D, Nikon 1 V3, Nikon 1 J4, Panasonic DMC-GH4, Sony A77 II, Samsung NX mini, Leica T (Typ 701).

Επιπλέον στην νέα έκδοση ανάμεσα στις άλλες βελτιώσεις έχει βελτιωθεί η αλληλέπίδραση του λογισμικού με τα Adobe Lightroom και Apple Aperture και έχει προστεθεί η λειτουργία “Find and Open RAW” για την αναζήτηση του RAW αρχείου μιας εικόνας.

Το Iridient Developer 2.4 κοστίζει 60 ευρώ και μπορείτε να το βρείτε και σε δοκιμαστική έκδοση εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!