O Jean Claude Van Damme “κατέβασε” την ιστοσελίδα Fstoppers


O Jean Claude Van Damme “κατέβασε” την ιστοσελίδα Fstoppers

Το συγκεκριμένο θέμα είναι πολύ αστείο ειδικά για όσους γνωρίζουν πόσο σημασία έχει η επισκεψιμότητα για μία ιστοσελίδα.
Μία από τις πιο γνωστές ιστοσελίδες για την φωτογραφία, η Fstoppers, ανέβασε πριν μερικές ημέρες σε άρθρο της με τον τίτλο “Hands Down, This Is The Most Successful Commercial Of 2013” (Αυτό είναι με διαφορά το καλύτερο διαφημιστικό για το 2013), το νέο διαφημιστικό της Volvo.
Στο διαφημιστικό πρωταγωνιστεί ο Jean Claude Van Damme, ο οποίος βρίσκεται στους καθρέπτες δύο φορτηγών της Volvo και πραγματοποιεί το διάσημο “σπαγκάτο” του. Το διαφημιστικό τονίζει την σταθερότητα στην οδήγηση του φορτηγού αλλά φυσικά συγκέντρωσε τα φώτα της δημοσιότητας λόγω του διάσημου ηθοποιού και του απίστευτου εγχειρήματος.
Όλα καλά μέχρι τη στιγμή που ο ίδιος ο Jean Claude Van Damme σχολίασε στην σελίδα της Fstoppers στο Facebook και στη συνέχεια μοιράστηκε το άρθρο με τους φίλους του στο Facebook, οι οποίοι φτάνουν τα 5 εκατομμύρια. Αυτό ήταν. Η Fstoppers δεν μπόρεσε να αντέξει την επισκεψιμότητα και ο server της crashαρε περιοδικά για περίπου 48 ώρες. Το ποστ του Jean Claude Van Damme μοιράστηκαν οι φίλοι του 180.000 φορές.
Το πιο αστείο στο άρθρο που ανέφερε το όλο γεγονός με αρκετά χιουμοριστικό χαρακτήρα είναι το κλείσιμο του. Ο συντάκτης του και συν-δημιουργός της Fstoppers, Lee Morris, γράφει:
“Και Jean Claude αν το διαβάζεις αυτό, μην μοιραστείς το άρθρο γιατί αλλιώς θα αρχίσω την προπόνηση πολύ σκληρά και σε λίγα χρόνια χωρίς να το περιμένεις θα σε βρω”.

ps Jean Claude Van Damme If you get to read this post, you can share it on your facebook page!
Pttl team

Δείτε το διαφημιστικό (έχει ήδη 24 εκατομμύρια views στο YouTube) και το μικρό video που έγινε με σκηνές πριν το γύρισμα του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Fstoppers
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!