Kuuvik Capture, απομακρυσμένος έλεγχος για Canon DSLRs


Kuuvik Capture, απομακρυσμένος έλεγχος για Canon DSLRs

Είδαμε προχτές το λογισμικό DigiCamControl για απομακρυσμένο έλεγχο DSLRs μέσω Η/Υ που απευθυνόταν κυρίως σε μηχανές της Nikon.

Σήμερα σας παρουσιάζουμε το Kuuvik Capture, ένα νέο λογισμικό για απομακρυσμένο έλεγχο Canon DSLRs, το οποίο βγαίνει μόνο για Mac.  Είναι συμβατό με τις Canon EOS 60D, 650D, 600D, 550D, 1100D, EOS-1D X, 1D Mark IV, 1Ds Mark III, 5D Mark III, 5D Mark II, 6D, 7D και σας επιτρέπει να ελέγχεται την μηχανή σας σε πραγματικό χρόνο μέσω καλωδίου USB.

Η τιμή του για τις Canon EOS 60D, 650D, 600D, 550D, 1100D είναι 79,99$ (χωρίς τον φόρο) και για τις Canon EOS-1D X, 1D Mark IV, 1Ds Mark III, 5D Mark III, 5D Mark II, 6D, 7D στα 99,99$ (χωρίς τον φόρο).

Εάν θέλετε απλά να το δοκιμάσετε τότε μπορείτε να κατεβάσετε την trial έκδοση από εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!