Leica Fotopark, σε λειτουργία η Cloud υπηρεσία της Γερμανικής εταιρείας


Leica Fotopark, σε λειτουργία η Cloud υπηρεσία της Γερμανικής εταιρείας

Η Cloud υπηρεσία της Leica είχε ανακοινωθεί στην Photokina 2014 του Σεπτεμβρίου και δίνει την δυνατότητα σε όποιον φωτογράφο επιθυμεί να εγγραφεί.

Η Leica Fotopark έχει σκοπό να γίνει χώρος προβολής υψηλής ποιότητας εικόνων και μέρος συνάντησης για ανταλλαγή ιδεών και απόψεων.

Ο κάθε φωτογράφος μπορεί να επιλέξει να εγγραφεί ως “Pure Member”, χωρίς κάποιο κόστος και με 10GB χώρο αποθήκευσης στην διάθεση του, ή ως “Premium Member”, με κόστος 10 ευρώ τον μήνα και χώρο αποθήκευσης 100GB.

Μην χάνετε λοιπόν καιρό. Δοκιμάστε την νέα υπηρεσία Cloud της Leica, Leica Fotopark.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Leica Leica Fotopark

Πηγή:

Leica Fotopark
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!