Η Lensbaby ανακοίνωσε νέο σύστημα φακών για smartphones


Η Lensbaby ανακοίνωσε νέο σύστημα φακών για smartphones

Η Lensbaby είναι γνωστή για τους δημιουργικούς φακούς που κατασκευάζει, που δίνουν ένα πιο καλλιτεχνικό ύφος στις φωτογραφίες που λαμβάνονται με ψηφιακές μηχανές ή smartphones.

Για το σύστημα Creative Mobile Kit κατασκευάστηκαν δύο νέοι φακοί, που σε συνδυασμό με το φακό Lensbaby LM-10, φτάνουν συνολικά τους τρεις φακούς που είναι διαθέσιμοι για χρήση με smartphones. Ο πρώτος φακός είναι ο Lensbaby LM-20, ο οποίος δίνει ένα εστιασμένο κέντρο το οποίο θολώνει σταδιακά στις άκρες. Ο δεύτερος φακός είναι ο Lensbaby LM-30, ο οποίος έχει εστιασμένο κέντρο που περιβάλλεται από αντανακλάσεις του κέντρου της εικόνας.

Επιπλέον υπάρχουν 2 εξαρτήματα για την προσαρμογή των φακών στο smartphone. Το πρώτο είναι ένα κλιπ που προσαρμόζεται στις συσκευές iPhone 5/5s/5c/6 και 6 Plus της Apple, ενώ το δεύτερο είναι ένα μαγνητικό δαχτυλίδι που κολλιέται στο φακό οποιουδήποτε smartphone και εκεί πάνω κουμπώνουν οι φακοί.

Τέλος στο σύστημα περιλαμβάνεται και ένα stand για τη στήριξη του smartphone σε διάφορες επιφάνειες.

Η Lensbaby συνοδεύει το σύστημα Creative Mobile Kit με μία εφαρμογή για τα παραπάνω smartphones (Android και iOS), που επιτρέπει την περαιτέρω επεξεργασία των φωτογραφιών μετά τη λήψη τους. Η εφαρμογή αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και χωρίς την εφαρμογή των φακών στο smartphone και διατίθεται δωρεάν.

Το σύστημα Lensbaby Creative Mobile Kit κοστίζει 90 δολάρια και μπορείτε να το παραγγείλετε από την ιστοσελίδα της Lensbaby.

creativekit-2

creativekit-3

creativekit-4

creativekit-5

creativekit-6

creativekit-7

creativekit-8

creativekit-9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Lensbaby
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!