Lenspacks: νέος τρόπος αποθήκευσης φακών σε φωτογραφικές τσάντες


Lenspacks: νέος τρόπος αποθήκευσης φακών σε φωτογραφικές τσάντες

Η Καναδική εταιρεία Ansix Designs, εδώ και λίγες μέρες ξεκίνησε μια καμπάνια, για τη δημιουργία ενός συστήματος αποθήκευσης φακών μέσα σε φωτογραφικές τσάντες, το οποίο ονομάζεται LensPacks.

Στην ουσία το σύστημα Lenspacks είναι ένα σύνολο από ειδικά καπάκια τα οποία είναι κατασκευασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να προσαρμόζονται με αυτοκόλλητα velchro στο εσωτερικό των τσαντών. Έτσι ο φωτογράφος δε χρειάζεται κάθε φορά να βγάζει τους φακούς του από την τσάντα και να αφαιρεί τα καπάκια για να αλλάξει φακό, αφού η διεργασία αυτή γίνεται απευθείας μέσα στην τσάντα.

Τα καπάκια αυτά μπορούν να προσαρμοστούν σε οποιαδήποτε τσάντα που υποστηρίζει διαχωριστικά με velchro, ενώ αν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα θα δίνονται επιπλέον αυτοκόλλητα για την τοποθέτησή τους μέσα στην τσάντα.

Το LensPacks θα υποστηρίζει φακούς των Canon, Nikon, Sony και του συστήματος Micro Four Thirds (Olympus/Panasonic).

Το σύστημα προβλέπεται να είναι διαθέσιμο τον Οκτώβριο με αρχική τιμή τα 28 δολάρια και θα περιέχει 2 τεμάχια.

lenspacks3

lenspacks2

lenspacks4

lenspacks5

lenspacks6

lenspacks7

lenspacks8

Για περισσότερες πληροφορίες και την υποστήριξη του συστήματος, μπορείτε να επισκεφτείτε το Kickstarter

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Kickstarter
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!