Μαθήματα για να είστε ασφαλής στο εξωτερικό (Webinar)


Μαθήματα για να είστε ασφαλής στο εξωτερικό (Webinar)

Από την άλλη δεν είναι λίγες οι φορές που φωτορεπόρτερ έχουν πέσει θύματα της ιδιότητας τους σε περιοχές με ένταση.
Η ιστοσελίδα Photoshelter σε συνεργασία με τις φωτορεπόρτερ, Ami Vitale και Elizabeth Dalziel, διοργανώνουν ένα ειδικό Webinar με τον τίτλο “Lessons For Staying Safe Abroad” (μαθήματα για να μείνετε ασφαλείς στο εξωτερικό). Οι δύο φωτορεπόρτερ έχουν επισκεφτεί πάνω από 100 χώρες στην μέχρι τώρα πλούσια καριέρα τους και θα μιλήσουν για ότι χρειάζεται να κάνει ή να μην κάνει ένας φωτογράφος για να αποφύγει τις επικίνδυνες καταστάσεις. Θα μιλήσουν για το πως μπορεί κάποιος να βρει ένα έμπιστο οδηγό, πόσο κοστίζει να αγοράσεις ασφάλεια, τη σημασία που έχει να δικτυωθείς με άλλους φωτογράφους και θα παραθέσουν προσωπικές εμπειρίες τους από πολεμικές και ασταθής περιοχές που έχουν επισκεφτεί.
To Webinar, πραγματοποιείται στις 10 Σεπτεμβρίου, στις 23:00-23:59. Σε περίπτωση που θέλετε να το παρακολουθήσετε μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!