MAGIX PhotoStory 2014 Deluxe, δημιουργία slideshows με υποστήριξη HD, 4K και 3D.


MAGIX PhotoStory 2014 Deluxe, δημιουργία slideshows με υποστήριξη HD, 4K και 3D.

To MAGIX PhotoStory 2014 Deluxe είναι ένα λογισμικό δημιουργίας slideshows, το οποίο υποστηρίζει HD, 4K και 3D.

Με νέο περιβάλλον εργασίας, αυτόματη ρύθμιση των εικόνων και του ήχου, πάνω από 300 εφέ για φωτογραφίες και πάνω από 400 τραγούδια και ήχους σας δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσετε slideshows και να παρουσιάσετε τις εικόνες και τα videos σας στους φίλους σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παραπάνω από μία εικόνα σε κάθε καρέ, φτιάχνοτας τα δικά σας κολάζ, ενώ εκτός από την δημιουργία των δικών σας προσωποποιημένων slideshows μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και κάποιο από τα έτοιμα tampletes που παρέχονται με το πρόγραμμα. Τέλος μπορείτε να διαλέξετε κάποιο από τα 100 έτοιμα menu, ειδικά σχεδιασμένα για διάφορες εκδηλώσεις, από γενέθλια μέχρι γάμους και video διακοπών.
To MAGIX PhotoStory 2014 Deluxe υποστηρίζει τα Raw αρχεία 400 μηχανών καθώς και το φορμά video AVCHD Lite.

To MAGIX PhotoStory 2014 κοστίζει 60 δολάρια (αρχική τιμή 290 δολάρια), είναι διαθέσιμο για Windows, και μπορείτε να το βρείτε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!