Νέος φακός Cinema από την Canon στα 35mm


Νέος φακός Cinema από την Canon στα 35mm

To ΝΑΒ 2013 του Λας Βέγκας επέλεξε η Canon για να ανακοινώσει το νέο cinema φακό της στα 35mm (πιθανόν T1.5), κατάλληλο για τις Full Frame μηχανές και video cameras της.  Ο φακός θα προστεθεί στους υπάρχοντες prime φακούς της σειράς Cinema: 14mm, 24mm, 50mm, 85mm και 135mm EF-mount.

Αν και θα υπάρχει πρωτότυπο του φακού στο περίπτερο της Canon στο NAB, ο νέος φακός θα ανακοινωθεί επίσημα μέσα στους επόμενους μήνες.

H Canon χρησιμοποιώντας την μεγάλη τεχνογνωσία της στο video προσπαθεί να εδραιωθεί για τα καλά στην κατηγορία κλείνοντας το μάτι στους κινηματογραφιστές που επιθυμούν ποιότητα σε προσιτή τιμή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!