Νέες μηχανές Ixus και Powershot από την Canon


Νέες μηχανές Ixus και Powershot από την Canon

Η Canon μας παρουσιάζει στα πλαίσια του CP+ τέσσερις νέες μηχανές.  Πρόκειται για τις Ixus 225 HS, Ixus 132/Ixus 135 και Powershot A2500.

Ας ξεκινήσουμε από την Ixus 225 HS (PowerShot ELPH 330 HS εκτός Ευρώπης).  Πρόκειται για μία compact μηχανή με WiFi και ισχυρά χαρακτηριστικά.  Το σύστημα HS της Canon της επιτρέπει να αποδίδει εξαιρετικά σε χαμηλό φωτισμό ενώ το πρόγραμμα Smart AUTO αναγνωρίζει 58 διαφορετικές καταστάσεις ώστε να προσαρμόζει τις ρυθμίσεις της μηχανής ανάλογα.  Βάση της μηχανής είναι ο CMOS αισθητήρας των 12.1 megapixels, ο επεξεργαστής εικόνας DIGIC 5 και ο φακός με 10x οπτικό ζουμ (24-240mm με ελάχιστη απόσταση εστίασης το ένα εκατοστό).  Μπορείτε να ρυθμίσετε την ευαισθησία (ISO) μέχρι 6400 και σε συνδυασμό με τον οπτικό σταθεροποιητή και την δυνατότητα καταγραφής 6,2 καρέ το δευτερόλεπτο να αποφύγετε τις κουνημένες εικόνες όταν οι φωτιστικές συνθήκες δυσκολεύουν.  Στην καταγραφή video η ανάλυση Full HD 1080p (1920×1080) και το ενσωματωμένο στέρεο μικρόφωνο θα σας επιτρέψουν να έχετε τις μοναδικές σας στιγμές στην καλύτερη ποιότητα εικόνας και ήχου.  Η οθόνη είναι 3.0″ και τεχνολογίας PureColor II G LCD  για άνετη θέαση. Φυσικά μπορείτε να συνδέσετε την Ixus 225 HS μέσω WiFi σε έξυπνες συσκευές iOS ή Android για εύκολο και γρήγορο ανέβασμα εικόνων και video στα αγαπημένα σας κοινωνικά δίκτυα (facebook,twitter,google+) ή για να εκτυπώσετε ασύρματα σε εκτυπωτές ή πολυ-μηχανήματα με τεχνολογία WiFi, όπως ο PIXMA MG6320 Photo All-In-One.  Όπως όλες οι WiFi μηχανές της Canon μπορείτε χρησιμοποιώντας το GPS του smartphone σας να καταγράψετε τα γεωγραφικά στοιχεία κάθε εικόνας που δημιουργείτε, με την τεχνολογία GPSviaMobile.  Αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον Μάρτιο σε μαύρο, ασημί ή ροζ χρώμα με τιμή κοντά στα 200,00€.

 

Περνάμε στις Ixus 132 IS (PowerShot ELPH 115 IS) και Ixus 135 IS, οι οποίες είναι ακριβώς ίδιες, με την διαφορά ότι η Ixus 135 ενσωματώνει τεχνολογία WiFi και θα κυκλοφορήσει μόνο στην Ευρώπη.  Βάση των δύο μηχανών είναι ο αισθητήρας 16 megapixels και ο επεξεργαστής εικόνας DIGIC 4, ενώ ο φακός αποδίδει 8x οπτικό ζουμ (28-224mm).  Μπορούν να καταγράψουν video HD (720p) με αρκετά καλό ήχο και είναι εξοπλισμένες με οθόνη 2,7″.  Η Ixus 132 IS θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο σε τέσσερα χρώματα μπλε, ασημί, μαύρο και ροζ με τιμή που δεν θα ξεπερνάει τα 145,00€, ενώ η Ixus 135 δεν έχει ανακοινωθεί πότε θα είναι διαθέσιμη και σε τι τιμή.

Τέλος έχουμε την Powershot A2500, μία μηχανή με αισθητήρα 16 megapixels και επεξεργαστή εικόνας DIGIC 4.  Ο φακός αποδίδει 5x οπτικό ζουμ (25-140mm) και η καταγραφή video σε HD video (720p) κρίνεται ικανοποιητική.  Εξοπλισμένη με οθόνη 2.7″, τεχνολογία ECO mode για να μην καταναλώνει πολύ ενέργεια και αρκετά εφέ όπως τα Fisheye Effect, Toy Camera Effect και Monochrom θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα, ασημί, κόκκινο και μαύρο σε τιμή κοντά στα 100,00€.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

CP+
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!