Η DxO Labs παρουσιάζει το νέο DxO Optics Pro 9 με βελτιωμένη λειτουργία μείωσης θορύβου


Η DxO Labs παρουσιάζει το νέο DxO Optics Pro 9 με βελτιωμένη λειτουργία μείωσης θορύβου

H DxO Labs παρουσίασε σήμερα το νέο λογισμικό της για επεξεργασία εικόνας DxO Optics Pro 9.

Η πιο σημαντική βελτίωση της νέας έκδοσης του δημοφιλούς προγράμματος είναι η προσθήκη της τεχνολογίας PRIME, η οποία μπορεί να μειώσει τον ψηφιακό θόρυβο ακόμα περισσότερο.
Το DxO Optics Pro 9 εκτός από την βελτιωμένη αποθορυβοποίηση των εικόνων RRIME (Probabilistic Raw IMage Enhancement), προσφέρει επιπλέον καλύτερη διαχείριση των highlights μίας εικόνας, με την εμφάνιση λεπτομερειών που φαίνεται ότι έχουν χαθεί και την μείωση των χρωματικών ανωμαλιών.
Νέα visual presets με την ονομασία “Atmospheres” έχουν προστεθεί και χωριστεί σε κατηγορίες: Portrait, Landscape, Black & White, Single-shot HDR, ενώ το παράθυρο εφαρμογής τους έχει επανασχεδιαστεί για καλύτερη λειτουργία.
Επιπλέον έχουν προστεθεί νέα εργαλεία εξαγωγής τα οποία επιτρέπουν την εξαγωγή JPEG, TIFF και DNG αρχείων από Raw αρχεία με μερικά κλικ. Επίσης είναι δυνατό το άνοιγμα πολλών εικόνων σε άλλες εφαρμογές με την εντολή “Export to Application”, ενώ η εντολή “Export to Flickr” επιτρέπει το άμεσο upload στη δημοφιλή ιστοσελίδα.
Τέλος το λογισμικό έχει δεχτεί αρκετές βελτιώσεις με νέα επιφάνεια εργασίας και επανασχεδιασμένες μπάρες εργαλείων.

Το DxO Optics Pro 9 το οποίο είναι κατάλληλο για Windows και Mac είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα της DxO Labs, σε ειδική τιμή μέχρι τις 20 Νοεμβρίου:
– DxO Optics Pro 9 Standard Edition: 99€ αντί για 149€
– DxO Optics Pro 9 Elite Edition: 199€ αντί για 299€

Επίσης μπορείτε να κατεβάσετε και να δείτε την δοκιμαστική του έκδοση, που μπορείτε να βρείτε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

DxO Labs
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!