Το Twitter και το Dropbox προσθέτουν νέα στοιχεία στις υπηρεσίες τους σχετικά με τις εικόνες μας


Το Twitter και το Dropbox προσθέτουν νέα στοιχεία στις υπηρεσίες τους σχετικά με τις εικόνες μας

To twitter στην προσπάθεια του να μπει δυνατά στον χώρο των κοινωνικών δικτύων που προσφέρουν αποθήκευση και εύκολη κοινοποίηση των εικόνων των χρηστών του, πρόσθεσε ακόμα ένα στοιχείο σχετικά με την καλύτερη θέαση των φωτογραφιών.  Πρόκειται για την δυνατότητα που έχουν πλέον οι χρήστες να ανοίγουν τις εικόνες τους σε μεγάλο μέγεθος και υψηλή ανάλυση.

Ταυτόχρονα το Dropbox, γνωστή υπηρεσία cloud, παρουσίασε στο Σαν Φρανσίσκο μία σειρά νεών στοιχείων που επιτρέπουν τους χρήστες του να μοιράζονται και να βλέπουν καλύτερα το υλικό τους.  Στον τομέα του υλικού που έχει να κάνει με εικόνες και video, προστέθηκε υπηρεσία photo album, ενώ πλέον μπορούμε να μοιραζόμαστε πιο εύκολα ότι θέλουμε σε δίκτυα όπως το Facebook και το Twitter.  Οι νέες αλλαγές θα είναι διαθέσιμες μόνο για την έκδοση του dropbox στην ιστοσελίδα του και θα προστεθούν αυτόματα για όλους τους χρήστες.

via petapixel

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Dropbox Facebook twitter
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!