Νέες Intuos και Intuos Pro tablets από την Wacom


Νέες Intuos και Intuos Pro tablets από την Wacom

Η Wacom ανανεώνει την σειρά των γραφικών tablets Intuos και Intuos Pro, με την παρουσίαση 7 νέων μοντέλων.
Οι νέες απλές Intuos tablets είναι ασημί χρώμα και οι νέες Intuos Pro tablets έχουν μαύρο φινίρισμα. Όλες οι tablets έχουν νέα στυλό, με τα στυλό των απλών Intuos να προσφέρουν πίεση 1024 επιπέδων και τα στυλό των Intuos Pro, 2048 επίπεδα πίεσης.
Τα τρία μοντέλα των απλών Intuos είναι τα Intuos Pen (μικρό μέγεθος, χωρίς λειτουργία αφής, στα 79 δολάρια), Intuos Pen & Touch (μικρό μέγεθος, στα 99 δολάρια) και Intuos Pen & Touch (μεσαίο μέγεθος, στα 199 δολάρια).
Η σειρά Intuos Pro περιλαμβάνει 4 μοντέλα με τον ίδιο σχεδιασμό και με ενσωματωμένο WiFi και λειτουργία αφής. Το μικρό μέγεθος κοστίζει 249 δολάρια, το μεσαίο μέγεθος 349 δολάρια, και το μεγάλο μέγεθος 499 δολάρια.
Υπάρχει επίσης και μία μεσαίου μεγέθους Intuos Pro tablet, special edition, στα 379 δολάρια (στην εικόνα του άρθρου, αυτή με τις ασημί ρίγες).

Τέλος η εταιρεία κατάργησε το entry level μοντέλο της, Bamboo.

intuos-1

intuos-2

intuos-3

intuos-pro-1

intuos-pro-2

intuos-pro-special-edition

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Wacom Wacom Tablets
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!