Η Nikon εκτός οικονομικών στόχων ανακοίνωσε την αναδιάρθρωση της εταιρείας


Η Nikon εκτός οικονομικών στόχων ανακοίνωσε την αναδιάρθρωση της εταιρείας

Η εταιρεία προχώρησε στην ανακοίνωση αλλαγής στελεχών και καθηκόντων για διάφορες θέσεις και έθεσε νέους στόχους, σε μία κίνηση αναδιάρθρωσης που είναι η μεγαλύτερη μετά το 1999.

Στον τομέα του Imaging γίνεται αναφορά στην συρρίκνωση της αγοράς των ψηφιακών μηχανών και στην μείωση των πωλήσεων κατά 9%, με ταυτόχρονη όμως αύξηση των κερδών κατά 6%.
Η εταιρεία επεδίωξε να αναπτύξει τις πωλήσεις μέσω νέων προϊόντων όπως οι Nikon D7100, Nikon 1 AW1, Nikon Df και Nikon D4s. Επίσης αναφέρεται ότι η εταιρεία πήρε μεγάλο μερίδιο πωλήσεων μέσω των νέων Coolpix μηχανών της.

Οι προβλέψεις για το οικονομικό έτος 2015 είναι ότι η συρρίκνωση της φωτογραφικής αγοράς θα συνεχίσει με την ανάκαμψη να αναμένεται το δεύτερο εξάμηνο. Οι προβλέψεις των πωλήσεων μειώθηκαν κατά 8%, όμως αναμένεται αύξηση των λειτουργικών εσόδων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Financial Reports Nikon

Πηγή:

Nikon
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!