Αυτά είναι τα Nikon βραβεία φωτογραφίας και ταινίας που αφορούν το Surf για το 2013


Αυτά είναι τα Nikon βραβεία φωτογραφίας και ταινίας που αφορούν το Surf για το 2013

Στον διαγωνισμός της καλύτερης φωτογραφίας και καλύτερης ταινίας που αφορούν το Surf συμμετέχουν κάθε χρόνο οι καλύτεροι φωτογράφοι και κινηματογραφιστές της Αυστραλίας που ασχολούνται με το συγκεκριμένο άθλημα.

Φέτος το βραβείο φωτογραφίας απονεμήθηκε στον Peter Joli Wilson για την εικόνα που βλέπετε ενώ το βραβείο για την καλύτερη ταινία απονεμήθηκε στο 3D φιλμ “Storm Surfers 3D“.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!