Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2018: Σκιέρ εμβολίζει φωτογράφους σε ένα τρομακτικό ατύχημα


Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2018: Σκιέρ εμβολίζει φωτογράφους σε ένα τρομακτικό ατύχημα

H φωτογραφική κάλυψη αθλητικών δραστηριοτήτων είναι ένα θέμα που ενέχει κινδύνους για τους φωτογράφους, ακόμα και αν βρίσκονται στο σωστό σημείο.

Οι αθλητές συνήθως τα δίνουν όλα, χωρίς να υπολογίζουν τι θα γίνει αν για κάποιο λόγο βρεθούν εκτός του αγωνιστικού χώρου που αγωνίζονται.

Τα πράγματα μπορεί να πάρουν πολύ άσχημη τροπή ακόμα και αν έχουν τηρηθεί οι κανόνες ασφαλείας.

Στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Pyeongchang στη Νότιο Κορέα, μία τέτοια άσχημη στιγμή είχε η πρωταθλήτρια του σκι της Ελβετίας, Lara Gut, κατά τη διάρκεια του Giant Slalom των Γυναικών.

Embed from Getty Images

Η Lara έπεσε και ανεξέλεγκτα γλίστρησε με μεγάλη ταχύτητα προς μία ομάδα φωτογράφων, τους οποίους εμβόλισε, πετώντας τον Sean Haffey του Getty Images κάτω (ο οποίος φαίνεται να είχε ένα μεγάλο τηλεφακό της Canon).

Ευτυχώς τόσο η αθλήτρια όσο και οι φωτογράφοι, δεν τραυματίστηκαν.

Μάλιστα η Lara δήλωσε αστειευόμενη στο Reuters: “Όχι, είμαι καλά, είμαι καλά. Ρώτησα τον φωτογράφο αν είναι ΟΚ και μου είπε ότι ήταν καλά. Νομίζω ότι γίνεται πολύ τρομακτικό να είσαι φωτογράφος στις πλαγιές του σκι”.

H Anne Flanagan του Getty Images δήλωσε ότι ο Sean αλλά και ο εξοπλισμός του δεν έπαθαν κάτι και ότι ως αληθινός επαγγελματίας συνέχισε να βγάζει φωτογραφίες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Dpreview
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!