Διαγωνισμός φωτογραφίας RedBull Illumel


Διαγωνισμός φωτογραφίας RedBull Illumel

Ο διαγωνισμός φωτογραφίας RedBull Illumel 2013 έχει ανοίξει τις πύλες του και δέχεται συμμετοχές από όλο τον κόσμο.  Αφιερωμένος στον κόσμο της δράσης και της περιπέτειας, σκοπό έχει να αναδείξει την δημιουργική φωτογραφία των sports δράσης (action sports).

Μετά το 2007 και το 2010, φέτος είναι η τρίτη φορά που η Red Bull διοργανώνει τον συγκεκριμένο διαγωνισμό.  Από τις χιλιάδες των φωτογράφων που θα πάρουν μέρος, 50 εικόνες θα επιλεχθούν στις δέκα κατηγορίες .  Η έκθεση των νικητήριων εικόνων θα κάνει τον γύρο του κόσμου, ενώ θα είναι ανοιχτή για επίσκεψη μόνο βραδινές ώρες.

Το 2010 νικητής του διαγωνισμού αναδείχτηκε ο Chris Burkard (USA), με την εικόνα του Peter Mendia να κάνει surf στην Δυτική ακτή.

RedBull Illumel 2010 winner

Η υποβολή εικόνων για τον διαγωνισμό γίνεται μέχρι τις 30 Απριλίου.  Για να πάρετε μέρος απλά πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!