«Το είδωλο της μουσικής» Έκθεση φωτογραφίας της Φωτογραφικής Ομάδας «Φ»


«Το είδωλο της μουσικής» Έκθεση φωτογραφίας της Φωτογραφικής Ομάδας «Φ»

Omada F

Ακολουθεί το δελτίο τύπου από την έκθεση φωτογραφίας της Φωτογραφικής Ομάδας “Φ”, που θα πραγματοποιηθεί από τις 9 Μαΐου μέχρι τις 17 Ιουνίου στο Πολυχώρο Εικόνας Κούνιο, στη πόλη της Θεσσαλονίκης:

«Το είδωλο της μουσικής»

Έκθεση φωτογραφίας της Φωτογραφικής Ομάδας «Φ».

Ομαδική έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Το είδωλο της μουσικής» των μελών της Λέσχης της Φωτογραφικής Ομάδας «Φ» θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο Εικόνας Κούνιο, από τις 9 Μαΐου ως τις 17 Ιουνίου 2013.

ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΑΚΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΑΚΗΣ

Κάθε μέλος της ομάδας παρουσιάζει την προσωπική του άποψη για το θέμα με ένα portfolio 4 – 6 φωτογραφιών.

Οι εικόνες της έκθεσης περιλαμβάνουν θέματα που σχετίζονται με την Μουσική, όπως σκηνές από συναυλίες, μουσικά όργανα, λεπτομέρειές τους, εικόνες από ένα εργαστήριο μουσικών οργάνων, σκηνές από έναν ραδιοφωνικό σταθμό, μουσικοί στον δρόμο, χορευτές, σκηνοθετημένες φωτογραφίες με όργανα και

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΛΩΝΑΡΙΔΟΥ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΛΩΝΑΡΙΔΟΥ

ανθρώπους, λεπτομέρειες ενός γραμμοφώνου κ.α.

Η Φωτογραφική Ομάδα «Φ» αποτελεί μια νέα ομάδα φωτογραφίας, που προέκυψε κατά την διάρκεια των σεμιναρίων που πραγματοποιήθηκαν στον Πολυχώρο Εικόνας Κούνιο από τον Τάσο Σχίζα από τον Οκτώβριο του 2011 ως σήμερα. Αριθμεί αρκετά μέλη που παρακολουθούν τα διάφορα σεμινάρια, ενώ παράλληλα λειτουργεί λέσχη φωτογραφίας με μηνιαίες συναντήσεις των μελών της.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΟΜΝΑΡΗ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΟΜΝΑΡΗ

Συμμετέχουν τα παρακάτω μέλη:

Άγγελος Αδαμούδης, Θανάσης Αθανασιάδης, Ηλίας Γαλάνης, Βασίλης Δραγάνης, Σταύρος Ευριπίδης, Χριστίνα Καζαντζίδου, Αθήνα Καρακίτσιου, Κατερίνα Κλωναρίδου, Δήμητρα Κόμναρη, Νίκος Κοτσαμπασάκης, Ιωάννα Ξενίδου, Ελένη Πεσιρίδου, Δημήτρης Σιγγάρης, Σούλα Σερέτη, Παναγιώτα Σιδηροπούλου.

Εγκαίνια: Πέμπτη 9 Μαΐου στις 8:00 μ.μ.

Διάρκεια: 9 Μαΐου – 17 Ιουνίου 2013

Ωράριο λειτουργίας: Δευτ. – Τετ. 9:00 – 17:00, Τρ. – Παρ. 9:00 – 16:00, Πεμ. 9:00 – 21:00, Σαβ. 9:00 – 11:00, Κυρ. κλειστά

Πολυχώρος Εικόνας Κούνιο: Κομνηνών 24 (Λουλουδάδικα) τηλ. 2310 271003 www.technio.gr

Σεμινάρια φωτογραφίας – Τάσος Σχίζας: 2310 638447 www.photoeidolo.gr/seminaria.html

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Photo Exhibitions
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!