Έκθεση φωτογραφίας από την ομάδα Πορτοκαλί Κλείστρο


Έκθεση φωτογραφίας από την ομάδα Πορτοκαλί Κλείστρο

Orange Shutter exhibition

Η φωτογραφική ομάδα Πορτοκαλί Κλείστρο, μας ενημέρωσε για την επερχόμενη έκθεση φωτογραφίας που διοργανώνει στο Πολιτιστικό Κέντρο Quilombo της Αθήνας, από τις 17 μέχρι τις 24 Μαΐου.  Ακολουθεί το επίσημο δελτίο τύπου:
ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
Ομαδική Έκθεση Φωτογραφίας
από την Ομάδα ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΛΕΙΣΤΡΟ
17 – 24 Μαϊου 2013 Πολιτιστικό Κέντρο Quilombo, Αθήνα
Είκοσι νέοι φωτογράφοι σας προσκαλούν στην πρώτη τους έκθεση.
Μέσα από τις φωτογραφίες που εκφράζουν καλύτερα τις προσωπικές τους αναζητήσεις, είναι έτοιμοι να δείξουν μια πρώτη τους άποψη για την αγαπημένη τους τέχνη.
Ένα ταξίδι που μόλις άρχισε, καθώς όλοι τους παρακολούθησαν τα φετινά μαθήματα φωτογραφίας του Ανδρέα Κατσικούδη. Έτσι ξεκινώντας από τεχνικές γνώσεις, αλλά φτάνοντας γρήγορα να συζητούν για τα αισθητικά ρεύματα στη φωτογραφία, τις ιδιαιτερότητες και δυνατότητες του μέσου κι ερωτήματα που αφορούν γενικότερα την τέχνη, έρχονται τώρα, φιλτράροντας τα παραπάνω με την προσωπική τους ευαισθησία, να δείξουν φωτογραφίες και να ακούσουν την καλόπιστη κριτική και τις απόψεις σας!
 Επιμέλεια έκθεσης: Ανδρέας Κατσικούδης
 Εγκαίνια: Παρασκευή 17 Μαϊου στις 9 μ.μ. με live rock μουσική!
 Διάρκεια έκθεσης: 17 – 24 Μαϊου, 6 – 10 μ.μ.
 Χώρος: Quilombo, Σερβιών 10, Ακαδημία Πλάτωνα, Αθήνα
 Είσοδος ελεύθερη!
 Πληροφορίες: 6973409390, akatsikoudis@yahoo.com
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Photo Exhibitions
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!