Έκθεση φωτογραφίας “Φωτογραφίζω τη πόλη μου” από το 2ο Γυμνάσιο Κηφισιάς


Έκθεση φωτογραφίας “Φωτογραφίζω τη πόλη μου” από το 2ο Γυμνάσιο Κηφισιάς

Είναι πολύ σημαντικό στα ελληνικά σχολεία να διαδίδεται η τέχνη της φωτογραφίας και ακόμα πιο σημαντικό οι νέοι Έλληνες φωτογράφοι να υποστηρίζονται από όλους.  Στα πλαίσια αυτά σας καλούμε να επισκεφτείτε την ομαδική έκθεση φωτογραφίας της Λέσχης Φωτογραφίας του 2ου Γυμνάσιου Κηφισιάς ,με το τίτλο “Φωτογραφίζοντας τη πόλη μου”.  Ακολουθεί το δελτίο τύπου:

ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ – «ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΩ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ»

Εικόνες από κτίρια, ανθρώπους, τοπία μέσα στο λεκανοπέδιο. Βιώματα που έχουν οι γονείς μας. Βιώματα που αποκτάμε κι εμείς. Με οδηγό αυτά τα βιώματα πήραμε τις φωτογραφικές μας μηχανές, το κέφι και την ζωντάνια μας και με την καθοδήγηση του καθηγητή μας ξεκινήσαμε από την Κηφισιά. Κατηφορίσαμε μέχρι το λιμάνι του Πειραιά, τις γειτονιές και τα στενάκια της Πλάκας, τον ιερό βράχο της Ακρόπολης αλλά και τις γειτονιές της πόλης μας της Κηφισιάς.

Η Κυριακή Κ., ο Βασίλης Κ., η Κωνσταντίνα Κ., η Νικολίνα Κ., η Αναστασία Κ., η Κατιάνα Λ., η Μαρία Ν., η Βιολέτα Π., η Άννα Ρ., η Μαρία Σ., η Εύα Σ., η Μαρία Τ. και ο Παναγιώτης Τ. δημιουργήσαμε την «Λέσχη φωτογραφίας 2ου Γυμνασίου Κηφισιάς» και με συντονιστή τον καθηγητή μας Παύλο Ζαμενόπουλο και με την συμμετοχή της καθηγήτριάς μας Σοφίας Στρίγκου παρουσιάζουμε την καταγραφή μέσα από τον φωτογραφικό φακό των βιωμάτων μας αυτών από τις 22 έως και τις 26 Απριλίου 2013 στο αμφιθέατρο του σχολείου μας.

Επιλογή φωτογραφιών, ηλεκτρονική επεξεργασία, επιμέλεια έκθεσης Παύλος Ζαμενόπουλος

Την αφίσα σχεδίασε και προσέφερε στην ομάδα η Κατερίνα Τριανταφυλλοπούλου.

Εγκαίνια : 22 Απριλίου 2013 ώρα 18:00

Διάρκεια έκθεσης ως και τις 26 Απριλίου 2013

Ώρες λειτουργίας : 09:00-13:00

Τόπος Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων 2ου Γυμνασίου Κηφισιάς

Όθωνος και Πυθαγόρα 2 Κ. Κηφισιά

Τηλ. 2108019742 – 2108081215

*Οι φωτογραφίες της έκθεσης διατίθενται προς πώληση και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο ίδρυμα Χριστιανική Στέγη Κοριτσιών «Αγία Άννα».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!