Έκθεση φωτογραφίας “Visual Games Part II” από την esp+


Έκθεση φωτογραφίας “Visual Games Part II” από την esp+

ESP Photo exhibitionΜία πρωτότυπη έκθεση φωτογραφίας έχει την ευκαιρία να επισκεφτεί το φωτογραφικό κοινό στη Θεσσαλονίκη.  Πρόκειται για την έκθεση με τίτλο “VisualGamesPartII” της ομάδας esp+, η οποία αποτελείται από φωτογραφίες, που οι συμμετέχοντες φωτογράφοι δημιούργησαν με αυτοσχέδιες pinhole φωτογραφικές μηχανές.  Check it out.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου:

Η oμάδα esp+ σας προσκαλεί στα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης φωτογραφίας (pinholephotography) με τίτλο VisualGamesPartII που θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013 στις 20:00 στο RoverBar (Σαλαμίνος 6, Λαδάδικα, Θεσσαλονίκη).

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι της 30 Ιουνίου.

Ώρες λειτουργίας έκθεσης 13:00 με 24:00.

Η φωτογραφική ομάδα esp+ παρουσιάζει για δεύτερη συνεχή χρονιά, τη φωτογραφική έκθεση VISUALGAMES (partII).Η έκθεση περιλαμβάνει εικόνες που δημιουργήθηκαν από αυτοσχέδιες φωτογραφικές μηχανές (pinholecamera). Οι συμμετέχοντες δημιουργούν τη δική τους οπτική πραγματικότητα που καταγράφεται μέσω της ιδιαιτερότητας του συγκεκριμένου μέσου.

Στην έκθεση συμμετέχουν:

 KORTOCIBELINA, ΒΑΡΕΛΑ ΑΝΝΑ, ΓΚΟΥΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΧΑΡΑ, ΚΑΖΑΚΙΔΗΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΚΑΤΣΕΑ ΒΑΣΙΑ, ΚΟΤΣΙΔΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ, ΜΑΣΤΟΡΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΜΟΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΜΠΑΚΟΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΜΥΤΙΛΗΝΟΥ ΑΡΓΥΡΩ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΒIBH, by.ELEA, ΣΑΧΙΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑ, ΣΚΟΡΔΗΣ ΜΗΝΑΣ, ΣΠΥΡΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑΜΑΤΙΑ, ΤΣΑΧΙΔΟΥ ΑΛΙΟΝΑ, ΤΣΕΛΕΠΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ, ΤΣΙΟΓΚΑ ΣΩΤΗΡΙΑ, ΦΑΚΙΟΛΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, ΧΑΤΖΗΣΤΑΥΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Photo Exhibitions
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!