Διαγωνισμός αποκατάστασης παλιάς φωτογραφίας


Διαγωνισμός αποκατάστασης παλιάς φωτογραφίας

Οld photosΗ ιστοσελίδα improvephotography διοργανώνει διαγωνισμό αποκατάστασης παλιάς φωτογραφίας.  Οι συντελεστές της ιστοσελίδας έχουν θέσει στους αναγνώστες τους 8 παλιές φωτογραφίες και τους ζητούν να χρησιμοποιήσουν όποιο πρόγραμμα επεξεργασίας θέλουν για να αποκαταστήσουν μία από αυτές.  Στη συνέχεια δεν έχουν παρά να ανεβάσουν την φωτογραφία που φτιάξανε στο group της ιστοσελίδας στο Flickr.  Κάθε φωτογραφία συμμετέχει σε τρεις κατηγορίες:

  • Best Overall Edit
  • Best Historical Restoration
  • Most Realistic Restoration

Ο πρώτος νικητής του διαγωνισμού (Best Overall Edit) θα κερδίσει 100$ και ένα δωρέαν online μάθημα στο Photoshop και οι νικητές των δύο άλλων κατηγοριών από ένα δωρέαν online μάθημα στο Photoshop.  Μπορείτε να πάρετε μέρος μέχρι τις 17 Ιουνίου.

Περισσότερες λεπτομέρεις και οι όροι του διαγωνισμού εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Photo Competitions
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!