Δημιουργήστε slide show των φωτογραφιών σας με την βοήθεια του youtube


Δημιουργήστε slide show των φωτογραφιών σας με την βοήθεια του youtube

Εάν ψάχνετε ένα εύκολο τρόπο να κάνετε slide show τις φωτογραφίες σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το youtube.  Η ιστοσελίδα που γνωρίζουμε όλοι για την φιλοξενία των video μας, μας δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσουμε και τα δικά μας slide show.

Μόλις πατήσετε το κουμπί “Μεταφόρτωση” στον λογαριασμό σας στο youtube, εμφανίζετε το διπλανό παράθυρο.  Πατήστε “δημιουργία” στο πεδίο “Προβολή διαφανειών φωτογραφιών”.

 

 

Μπορείτε να διαλέξετε εικόνες που έχετε στο Picassa ή να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας από τον σκληρό σας δίσκο.  Για να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας από τον υπολογιστή σας πατήστε “Μεταφόρτωση φωτογραφιών”.

 

 

 

 

Στο παράθυρο που ανοίγει πατήστε “Επιλέξτε φωτογραφίες από τον υπολογιστή σας”.  Επιλέξτε τις φωτογραφίες που θέλετε να βάλετε στο slide show σας και πατήστε “Μεταφόρτωση”.

 

 

 

 

 

Αφού επιλέξετε τις εικόνες σας, μπορείτε να τις αλλάξετε σειρά ή να προσθέσετε και άλλες.  Μόλις τελειώσετε επιλέξτε “Επόμενο”

 

 

 

 

Στο επόμενο παράθυρο μπορείτε να επεξεργαστείτε το slide show σας αλλά και να δείτε το αποτέλεσμα.  Επιλέξτε την διάρκεια που θα εμφανίζεται κάθε εικόνα, το εφέ της κάθε εικόνας κατά την προβολή της και το εφέ μετάβασης από την μία εικόνα στην άλλη καθώς και την μουσική που θέλετε να παίζει κατά την διάρκεια του slide show από την λίστα που σας παρέχεται.  Μόλις είστε ευχαριστημένοι με το τελικό αποτέλεσμα πατήστε “Μεταφόρτωση”.

Στο επόμενο παράθυρο μπορείτε να γράψετε τον τίτλο του slide show, την περιγραφή του και να διαλέξετε αν θα είναι ορατό σε όλους ή όχι.  Πατήστε “Αποθήκευση”.  Στο μεταξύ το slide show σας δημιουργείτε και μόλις η μπάρα φτάσει στο 100% είστε έτοιμοι.
Αυτό ήταν. Το slide show σας είναι έτοιμο:

via petapixel

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

youtube
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!