Φωτογράφος έρχεται ΠΟΛΥ κοντά στα σαγόνια κροκόδειλου


Φωτογράφος έρχεται ΠΟΛΥ κοντά στα σαγόνια κροκόδειλου

Υπάρχουν πολλά πράγματα που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις όταν φωτογραφίζεις άγρια ζώα και υπάρχουν ΠΑΡΑ πολλά πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις όταν φωτογραφίζεις κροκόδειλους.  Ο Antonio Ruiz φωτογράφιζε κροκόδειλους στο Rio Tarcoles της Costa Rica, στην περιοχή “Crocodile Bridge” (γέφυρα του κροκόδειλου).

Λάθος νούμερο ένα, βρισκόταν σε απόσταση 1,5-2 μέτρα από το νερό.  Λάθος νούμερο δύο, είχε πολύ κόσμο κοντά του οι οποίοι φώναζαν.  Λάθος νούμερο τρία, αρκετές στιγμές δεν κοιτούσε εκεί που έπρεπε.  Ευτυχώς για αυτόν το αποτέλεσμα δεν ήταν θανατηφόρο ή τραυματικό.  Σε μία στιγμή ένας από τους κροκόδειλους που βρισκόταν στην άκρη του νερού, προφανώς απογοητευμένος από το γεγονός ότι δεν είχε πιάσει κάποιο από τα κρέατα που πετούσαν από το δρόμο, αποφάσισε να δοκιμάσει τον ριψοκίνδυνο φωτογράφο.  Ευτυχώς η απόπειρα του ήταν ανεπιτυχής και ο Antonio κατάφερε να διαφύγει απλά με μία μεγάλη τρομάρα.  Δείτε το video:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!