Στις 15 Μαΐου η συνάντηση των επαγγελματιών φωτογράφων της Θεσσαλονίκης


Στις 15 Μαΐου η συνάντηση των επαγγελματιών φωτογράφων της Θεσσαλονίκης

Μετά την πρώτη ανεπίσημη συνάντηση επαγγελματιών φωτογράφων στη Θεσσαλονίκη ακολουθεί ακόμα μία στις 15 Μαΐου.

Στην πρώτη αυτή συνάντηση που έγινε μετά από μία πρωτοβουλία ομάδας επαγγελματιών φωτογράφων από όλη την Ελλάδα στο Facebook και στην οποία παραβρέθηκαν και φωτογράφοι από άλλες πόλεις της Β.Ελλάδας, οι επαγγελματίες φωτογράφοι της Θεσσαλονίκης έδωσαν ραντεβού για να συνεχίσουν την συλλογική προσπάθεια σε τοπικό πλέον επίπεδο.

Ακολουθεί το κείμενο σχετικά με την νέα συνάντηση.

Μετά από πρωτοβουλία μιας ομάδας επαγγελματιών φωτογράφων προσκαλούνται όλοι οι επαγγελματίες φωτογράφοι του νομού Θεσσαλονίκης με ενεργό ΑΦΜ που επιθυμούν να λάβουν μέρος σε συζήτηση σχετικά με την κατάσταση του παρόντος Σωματείου Επαγγελματιών Φωτογράφων Θεσσαλονίκης ή την προοπτική δημιουργίας νέου. Παράλληλα θα συζητηθούν θέματα που αφορούν τον κλάδο.

Η συνάντηση θα γίνει σε αίθουσα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 27), στις 15 Μαΐου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 17:00.

Παρακαλούνται οι συνάδελφοι να έχουν μαζί τους την σφραγίδα τους για την πιστοποίηση των στοιχείων τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!